Životno osiguranje

Životno osiguranje koje raste s vama - pogled na SAVA Progresiv kroz primere

6. februar 2024

Zivotno osiguranje sa ulaganjem u investicione fondove

Upoznajte SAVA Progresiv, revolucionarni pristup životnom osiguranju koji kombinuje zaštitu osiguranja sa mogućnostima ulaganja u investicione fondove. Kroz niz primera, istražićemo kako ovaj inovativni program može pružiti finansijsku sigurnost i rast vašeg kapitala.

Primer 1: Porodična zaštita s dodatnim beneficijama

Zamislite porodicu koja želi da osigura svoju budućnost. Uz SAVA Progresiv, oni mogu odabrati paket koji kombinuje stabilnost osiguranja sa potencijalom rasta investicija. Na primer, ako se nešto neočekivano desi glavnom hranitelju porodice, osigurana suma za slučaj smrti može pružiti finansijsku podršku porodici dok se prilagođavaju novim okolnostima.

Primer 2: Ulaganje za edukaciju spremnog na rizik

Mladi pojedinac želi da investira u svoje obrazovanje i budućnost, ali takođe želi da rizikuje kako bi ostvario veće prinose. SAVA Progresiv mu omogućuje da odabere investicioni paket koji odgovara njegovom nivou udobnosti s rizikom. Kroz dugoročno ulaganje, on može ostvariti značajan rast svog kapitala koji će mu pomoći u ostvarivanju svojih ciljeva.

Primer 3: Planiranje za penziju s fleksibilnošću

Sredovečni pojedinac razmišlja o penziji i želi da osigura stabilnu budućnost za sebe i svoju porodicu. SAVA Progresiv mu omogućuje da prilagodi svoj investicioni paket kako bi odgovarao njegovim ciljevima penzionisanja. Bez obzira da li želi stabilnost s manjim rizikom ili je spreman da preuzme veći rizik za veći potencijalni prinos, ovaj program mu omogućuje da planira svoju penziju na način koji odgovara njegovim potrebama.

Primer 4: Sigurnost i rast kapitala za samostalne preduzetnike

Preduzetnik želi da osigura svoju poslovnu budućnost i zaštititi svoju porodicu od neočekivanih događaja. SAVA Progresiv mu omogućuje da kombinuje zaštitu osiguranja sa prilagodljivim investicionim opcijama. Na taj način, čak i ako se suoči s finansijskim izazovima, može imati sigurnost osiguranja i potencijalni rast kapitala koji će podržati njegov poslovni i lični razvoj.

Primer 5: Dugoročno planiranje za nekretnine

Mladi par želi da investira u sopstveni dom, ali istovremeno želi da osigura svoju budućnost i finansijsku sigurnost. Sa SAVA Progresiv, mogu odabrati investicioni paket koji im omogućuje da postepeno akumuliraju kapital za kupovinu nekretnine. Kroz redovne doprinose i potencijalni rast kapitala, mogu postepeno ostvariti svoj san o sopstvenom domu, dok istovremeno osiguravaju zaštitiu za svoju porodicu. Ovaj pristup im omogućuje da dugoročno planiraju i ostvare svoje ciljeve.

 

SAVA Progresiv - Unit Linked program životnog osiguranja pruža fleksibilnost, zaštitu i potencijalni rast kapitala za različite životne situacije. Kroz primere smo videli kako pojedinci i porodice mogu da koriste ovaj inovativni program kako bi ostvarili svoje finansijske ciljeve i osigurali svoju budućnost.

Blog Nikad sami

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}