Naš vrednosni kompas

Naša filozofija „Nikad sami“ je naše snažno obećanje na kome gradimo društvenu odgovornost i uvodimo je u sve slojeve našeg poslovanja. Poštujemo vrednosti kompanije i živimo ih pod sloganom „Nikad sami“, kako u odnosu prema zaposlenima, tako i eksterno, prema našim klijentima i okruženju u kojem poslujemo.

MISIJA

Naša misija je da budemo posvećeni kontinuiranom napretku i da stvorimo najbolji mogući kvalitet života, kako bi naši zaposleni i naši osiguranici mogli bezbedno da razviju svoj potencijal. To se može postići samo profesionalnim i posvećenim odnosom prema osiguranicima, poslovnim partnerima i okolini, uz poštovanje najviših standarda.

VIZIJA

Stvaramo moderno, društveno orijentisano i održivo osiguravajuće društvo.

Moderno

U Sava osiguranju stavljamo kupca u centar svih naših aktivnosti i razvijamo kvalitetna i konkurentna rešenja u cilju zadovoljenja njegovih potreba i zahteva. Nudimo kvalitetne usluge i efikasno se nosimo sa rizicima, što nas čini jednom od kompanija sa najvećim poverenjem u industriji. Imamo transparentan i moderan poslovni sistem koji pruža visokokvalitetne usluge i dugoročan razvoj.

Društveno orijentisano

Mi smo partner od poverenja i razumevanja. Slušamo svakog pojedinca i maksimalno mu posvećujemo pažnju, jer smo svesni da su i male stvari te koje nas mogu učiniti drugačijima. Obezbeđivanjem stabilnog i bezbednog poslovanja, stručnom osposobljenošću naših zaposlenih i brigom o kvalitetu života, kako pojedinaca, tako i zajednice, stalni smo partner u životima naših osiguranika, poslovnih partnera i zaposlenih.

Održivo

U Sava osiguranju brinemo da nikada ne budete sami, i to, zahvaljujući našem zalaganju i nastojanju da se vratimo u sredinu u kojoj poslujemo Posebnu pažnju posvećujemo onima koji su najugroženiji.

VREDNOSTI

Naše vrednosti su:

  • uvažavajući, pošten i iskren stav
  • profesionalizam
  • etičnost i transparentnost
  • pristupačnost
  • odgovornost

 

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}