Osiguranje vozila

Kasko osiguranje i sajam automobila

21. mart 2019 • Sava osiguranje

Mesec Mart, Beograd. U gradu je počelo da se šuška ko sve dolazi, koliko je jak, koje je boje…Ako ste pomislili da je u pitanju neka filmska zvezda koja je došla da snima film, prevarili ste ste! Konačno, posle toliko najavljivanja glamuroznog, spektakularnog, i po svemu sudeći jedinstvenog, otvoriće se 54. Medjunarodni sajam automobila, biće izloženi novi automobili, sa najnovijim motorima koji prave zavidne performanse. Na sajmu se takodje, najavljuje nova era električnih automobila tako da, neko nepisano pravilo glasi da se na sajmu kupuju automobili!

A šta posle toga? Da li ste se setili da prilikom kupovine  novog auta Imate I druge obaveze?

Nema nikakvih problema! Kod nas u Sava osiguranju, nudimo najpovoljnije Kasko osiguranje a sve u cilju odgovornosti prema svojoj imovini. Kasko osiguranjem osiguravate sebi bezbrižnu vožnju, i neželjenje posledice.

Takodje, obavezni ste da imate Osiguranje od autoodgovornosti, nebitno da li su automobili novi ili polovni automobili, prema zakonu vlasnici su u obavezi da sklope ugovor o osiguranju.

Mi se možemo pohvaliti velikim brojem sklopljenih ugovora, jer je cena kod nas u Sava osiguranju je veoma povoljna I prihvatljia u odnosu na druge osiguravajuće kuće. Takodje, možemo Vam ponuditi I dopunsko osiguranje.

Kasko osiguranje vozila i Osiguranje od autoodgovornosti kod Sava neživotno osiguranja a.d.o. Beograd, je sigurna investicija za Vašeg četvorotočkaša.

Blog Nikad sami

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}