Osiguranje poljoprivrede

 

Osiguranje useva

Osiguranje useva i plodova

Nikad sami u poljoprivredi

Više

a

Osiguranje životinja

Osiguranje životinja

Nikad sami u poljoprivredi

Više

a

 

Naš primarni fokus je pružanje pouzdanih rešenja za osiguranje poljoprivredne proizvodnje, sa posebnim naglaskom na osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja. Zahvaljujući  našim polisama prilagođenim potrebama poljoprivredne proizvodnje možete biti mirni znajući da su Vaše investicije u poljoprivrednu proizvodnju zaštićene.

Osiguranje useva i plodova

Zaštita useva i plodova kao jedine proizvodnje pod otvorenim nebom od suštinske je važnosti kako bi se ublažili potencijalni finansijski gubici povezani sa nepovoljnim vremenskim uslovima. Naša osiguranja useva i plodova nude sveobuhvatnu zaštitu kako biste sačuvali svoja ulaganja. Uz pouzdanu podršku našeg stručnog tima možete zaključiti polisu osiguranja prilagođenu uslovima u regiji u kojoj se Vaša proizdvodnja odvja. Uz naše osiguranje useva i plodova, možete bezbrižno gajiti useve i plodove, znajući da imate finansijsku zaštitu u slučaju nepredviđenih vremenskih okolnosti.

Osiguranje životinja

Razumemo da su Vaše životinje osnova Vašeg poljoprivrednog gazdinstva. Da bismo obezbedili sigurnost farmera i zaštitili Vašu investiciju, nudimo osiguranje životinja. Naše polise pokrivaju širok spektar rizika: uginuće životinje, prinudno klanje životinje, ekonomsko klanje životinje i eutanaziju životinje koje može nastati kao posledica bolesti i nesrećnog slučaja. Sa našim osiguranjem životinja, možete značajno smanjiti finansijski uticaj bolesti i nesrećnih slučajeva na Vašem gazdinstvu. Naš iskusni tim će Vam pomoći da odaberete odgovarajuću uslove osiguranja za Vaše životinje.

Zašto izabrati naše usluge osiguranja poljoprivrede?

 1. Procena rizika:

  Sprovodimo sveobuhvatne procene rizika kako bismo identifikovali potencijalne pretnje i ponudili optimalne uslove pokrića za ublažavanje tih rizika.
 2. Podrška zahtevima:

  U slučaju elementarnih nepogoda zahvaljujući posvećenosti našeg stručnog tima za podršku zahtevima osigurava efikasan proces, pružajući Vam pravovremenu pomoć.
 3. Stručnost u proizvodnji:

  Zahvaljujući godinama iskustva u osiguranju poljoprivrede, imamo sveobuhvatno znanje o proizvodnji i pratimo najnovije trendove i prakse.
 4. Zadovoljstvo klijenata:

  Naša posvećenost pružanju kvalitetnih usluga je prepoznatljiva. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu i težimo izgradnji dugoročnih odnosa zasnovanih na poverenju i pouzdanosti.

 

Sa našim sveobuhvatnim opcijama pokrića za osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja, možete zaštititi svoja ulaganja i osigurati održivost i profitabilnost vašeg poljoprivrednog gazdinstva.

 

Paket za osiguranje poljoprivrednog gazdinstva pruža široko osiguravajuće pokriće odnosno zaštitu od velikog broja rizika i opasnosti kojima smo svakodnevno izloženi. Vi sami odlučujete, shodno Vašim potrebama, od kojih rizika ćete se zaštititi.

Osiguranje poljoprivrednih gazdinstava podrazumeva sledeću grupu osiguranja:

 • osiguranje imovine od požara
 • osiguranje – paket kombinovanog osiguranja stambenih objekata i stvari domaćinstva
 • osiguranje useva
 • auto kasko osiguranje vozila i radnih mašina
 • osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode
 • osiguranje životinja

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}