Osiguranje imovine od zemljotresa

Šta predstavlja osiguranje od zemljotresa?

Osiguranje od zemljotresa je osiguranje koje je poželjno da imate, pogotovo ako živite u područjima podložnim ovoj vrsti prirodne nepogode. Ova vrsta osiguranja pokriva štetu i gubitke uzrokovane potresima i može pružiti preko potrebnu finansijsku zaštitu.

Cena i uslovi osiguranja od zemljotresa

Osiguranje od zemljotresa obično nije uključeno u standardne polise osiguranja imovine, tako da se mora kupiti kao dodatno pokriće. Cena i uslovi pokrića variraju od lokacije imovine. U područjima visokog rizika, osiguranje od zemljotresa može biti skuplje.

Šta se može zaštititi osiguranjem od zemljotresa?

Ugovaranjem ovog pokrića uz polisu osiguranja imovine možete zaštititi:

  • građevinske objekte,
  • opremu i
  • zalihe.

Važnost polise osiguranja od zemljotresa

Ova vrsta  osiguranja je važno pitanje kako za vlasnike imovina u područjima podložnim potresima tako i za sve ostale koji se odluče da kupe polisu osiguranja imovine online zato što pruža finansijsku zaštitu i bezbrižnost u slučaju zemljotresa i može pomoći u ublažavanju finansijskog tereta obnove i popravke oštećene imovine. Takođe je važno da vodite računa o trajanju osiguranja i da redovno obnavljate svoju polisu osiguranja kako biste uvek bili sigurni od posledica eventualnih zemljotresa.

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}