Putno osiguranje

Putovanja na kojima niste nikad sami

21. mart 2019 • Sava osiguranje

Priroda nam je protrljala oči od zimskog sna i čim ugledamo sve te procvetale trešnje, jabuke i šljive nabuja želja da potrpamo stvari u kofer i krenemo na putovanja.

Kakav ste Vi putnik? Izabraćete šetnje trgovima i ulicama velikih gradova? Otkrićete skrivena mesta srednjevekovnih zamkova, osiguraćete se da Vam ne promakne ni jedan panoramski pogled sa atraktivnih vidikovaca ili ste više onaj tip koji zauzme poziciju na provetrenom uzvišenju sa čašom dobrog lokalnog vina u ruci, i uživate u svim segmentima jedne vinske ture?

Idilične slike planiranog putešestvija ne želimo da se rasplinu zbog nenadanih događaja u inostranstvu. Uz sve spremne mape, rezervacije i vodiče „Šta da ne propustite u...“ ne zaboravite i putno osiguranje online. Čak i kada sve do detalja za put isplanirante- neočekivane nezgode, zdravstvene tegobe, zubobolje ne ulaze u agendu. Često nemamo u vidu da troškovi najjednostavnijih zdravstvenih usluga mogu da budu i preko nekoliko stotina eura. Tako npr. prelom noge usled pada, sa dijagnostičkim procedurama u Grčkoj može dostići i iznos preko 450€. Ozbiljne povrede, nesreće koji zahtevaju bolničko lečenje mogu dovesti do četvorocifrenih troškova vrlo lako.

Realno posmatrajući, putno osiguranje nije velika investicija, u šta se možete uveriti i uvidom u proračun na našem web shop-u. Po ceni od oko 1€ po danu investirate u sigurnost da će te dobiti adekvatnu i brzu stručnu pomoć za Vas i Vaše najbliže dok ste na putovanju, a složićete se da skoro da nema cene mira i spokoja da ćete biti odgovarajuće zbrinuti gde god Vam se desilo nešto neplanirano bez razmišljanja o finansijama.

U prolećnom periodu su najpovoljnije vremenske prilike i spajanje Uskršnjih i Prvomajskih praznika nudi mogućnost većeg broja dana za nezaboravna putovanja u Provansu, Barselonu, Siciliju, krstarenje Mediteranom, vožnje Azurnom obalom...Kroz putovanje i Sava putno osiguranje online svu pažnju usmerite na uživanje, istraživanje neodoljivih predela, gastonomske  doživljaje i upoznavanje novih kultura. Pametno je neko jednom rekao: „Putovanje je jedina stvar koju kupiš, a učini te bogatijim.“

Verujemo da već imate inspiraciju kojim putovanjem ćete dopuniti Vaš album. Dozvolite da Vas pretvorimo u zadovoljne, bezbrižne klijente koji vole Blogovsko putovanje.

Blog Nikad sami

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}