Osiguranje imovine

Osiguranje stana za bezbrižan dom i život u njemu

23. april 2019

Dome, slatki dome

Ulazim u svoj stan, prvi put nakon kupovine. Gledam, šta prvo uneti? Kada da organizujem žurku za useljenje? Kako li ova strana stana izgleda kada padne sneg ili da na prozore stavim zavese?

Odvojila sam se od roditelja, živeću samostalno, nešto ću promeniti u svom životu, rutine, svakodnevnicu, život koji sam do sada imala, pogled iz sobe. Sve je to deo života svakoga od nas.

Kao da je juče bilo, sećam se, nabavka, popravka, spremanje, krečenje, renoviranje....mama i tata brinu brigu o svemu!... za kuću, oko kuće i o svemu unutar nje. E, a sada, sada je red došao na mene, da preuzmem tu ulogu za brigu zvana kuća - dom. Jer odrasla sam, osamostalila se, imam svoj stan, obaveze, planove i naravno odgovornosti.

Novca i nije baš na pretek da svoj stančić opremim baš onako kako sam zamislila, ali znam da opasnost može da vreba sa svih strana jer je u pitanju stambena zgrada - požar, izlivanje vode, poplave, krađe. Dobro sam razmislila! Da! Prvo ću da obezbedim stan od svih mnogobrojnih rizika koji se svakodnevno dešavaju.

Jer kada znate da ste predupredili moguće probleme - putovanje, odmor, raspoloženje ili bilo koji Vas dan ne može da pokvari nijedna od navedenih situacija. Kombinovano osiguranje domaćinstva pokriće baš sve nezgode koje ste zamislili u zavisnosti od paketa - osnovni, standardni, luksuzni.

Prvo biram sigurnost stana a njegovu lepotu postićiću vremenom, povremenim odabirom dobrog komada namestaja, svakodnevnom dobrom atmosferom, smehom i druženjem sa prijatnim ljudima.

Blog Nikad sami

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}