Putno osiguranje

Moje savršeno leto u Crnoj Gori

17. maj 2023

Putovanja su nešto što pamtimo za ceo život i uvek gledamo da biramo destinacije koja imaju najlepše plaže, najbolja mesta za kampovanje ili biramo mesta koja su bogata istorijom i kulturom.

Destinaciju za letovanje, sam dugo tražio. Ono što mi je bilo bitno kod izbora destinacije za letovanje jeste da je u pitanju mesto koje poseduje plaže sa kristalnom čistom vodom, da mogu da pobegnem iz grada u prirodu, da učim o istoriji i religiji neke nove države.

Zašto je Crna Gora IN mesto za letovanje iz svog ličnog iskustva prenosi Stevan.

Tokom istraživanja po raznim sajtovima pronašo sam kompletan vodič za letovanje u Crnoj Gori koji mi je potvrdio da sam doneo pravu odluku.

Da je Crna Gora IN za godišnji odmor, znao sam čim sam pronašao i najlepša mesta na moru u Crnoj Gori za letnju sezonu i najlepše plaže u Crnoj Gori za letnju sezonu.

Prijatelji su me posevetovali da posetim i najpoznatije manastire u Crnoj Gori kao i najbolje kampove u Crnoj Gori na moru.

Za malo da zaboravim i putno osiguranje.

Uvek sam imao svest o tome da je bitno imati putno osiguranje, pa sam kupio putno osiguranje online za sve dane mog boravka u Crnoj Gori. Sam proces kupovine polise putnog osiguranja je svakako brži i jednostavniji od izbora destinacije za letovanje.

Tog desetog dana, pre podne sam boravio na jednoj od najlepših plaža u Crnoj Gori a to su Bečići (Budva) i krenuo da se nađem sa prijateljima koji su bili u Herceg Novom na gradskoj plaži Rafaelo beach.

Nakon spremanja za polazak na drugu plažu, u žurbi nisam primetio stepenik ispred hotela Majestic, sapleo sam se i vrlo ubrzo osetio jak bol u desnoj ruci.

Svestan ozbiljnosti situacije, odmah sam kontaktirao osiguravajuću kuću, kako bih dobio sve potrebne informacije o tome u koju medicinsku ustanovu treba da odem.

Moja rekacija i brza povratna informacija osiguravajuće kuće u ovakvim situacijama je ključna za pružanje odgovarajuće medicinske pomoći.

Nakon toga, usledio je brz medicinski tretman osoblja u medicinskoj ustanovi gde su mi stavili gips na ruku. Ubrzo bol je postajao sve manji, a ja sam se osećao sigurnije jer nisam morao da brinem o troškovima pružanja medicinske usluge jer ih je pokrilo osiguravajuće društvo.

Bez obzira na to koliko pažljivo planiramo putovanje, biramo destinacije sa najlepšim plažama, najboljim mestima za kampovanje, nepredvidive situacije se mogu desiti i skupo nas koštati.

Bez obzira da li je vaše letovanje u Crnoj Gori ili nekoj drugoj državi, uvek imate mogućnost da kupite putno osiguranje koje će vam obezbediti dodatnu sigurnost i mir tokom celog trajanja putovanja.

Blog Nikad sami

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}