Putno osiguranje

Kako se svaki odmor koji protiče u miru gradi kroz Sava putno osiguranje?

16. avgust 2021 • Sava osiguranje

Leto je u jeku… Isplanirali ste destinaciju za odmor i koferi se lagano pune. Uverili ste se da su vam putna dokumenta spremna i važeća, pa su vam misli okupirane novim kupaćim kostimom, papučama za plažu, šeširićem i kremom za sunčanje koju još niste kupili.

Međutim, na spisku prioriteta se, daleko ispred kreme nalazi jedan od ključnih faktora za ugodan i relaksiran odmor – putno osiguranje. Bilo da vam je potrebno individualno ili porodično putno osiguranje, bezbrižnost putovanja je na prvom mestu i želite da učinite sve kako bi nekoliko dana vašeg odsustva proteklo u miru i spokoju. Svesni ste da užitak odmora ponekad biva prekinut nepredviđenim okolnostima i niste od onih koji stvari prepuštaju slučaju, pa je bitan korak u pripremi vašeg putovanja upravo putno zdravstveno osiguranje.

            Činjenica je da se situacije sa kojima niko ne želi da se susretne na odmoru ponekad, ipak, dese, a nesigurnost i paniku u takvim okolnostima možete sprečiti tako što ćete kupiti putno osiguranje. 

Jedan korak vas deli od toga da na odmor pođete mirniji, sa saznanjem da se u svakom trenutku, premda ste u inostranoj zemlji i nepoznatom okruženju, možete osloniti na pomoć prijatelja.

Do te pomoći stiže se veoma lako – uz nekoliko klikova – jer možete da nabavite Sava putno osiguranje online. Čitavu proceduru završićete iz udobnosti vašeg doma, na internet stranici Sava osiguranja, popunjavanjem formulara u koji je potrebno uneti destinaciju i period putovanja, te lične podatke. Nakon online izvršene uplate, na adresu vaše elektronske pošte biće vam dostavljena polisa. Efikasno i jednostavno – složićete se.

Cenu putnog osiguranja odrediće visina ugovorene sume osiguranja, zatim način zaključenja osiguranja, te starost osiguranika, kao i trajanje putovanja, a ukupan iznos polise biće prikazan odmah pošto unesete sve potrebne podatke u online formular.

Sava putnim osiguranjem najpre osiguravate pomoć u organizaciji lečenja tokom putovanja, ukoliko se za time ukaže potreba. U nepredviđenoj situaciji, pre svega treba pozvati asistentsku kompaniju TBS Team 24, na kontakt telefon +381 11 435 0 435 ili se obratiti na e-mail adresu opsmed@tbs-team24.com a njihovi zaposleni će vas na osnovu podataka iz polise i opisanog zdravstvenog stanja uputiti do najbliže klinike, u kojoj će vam biti zakazan termin za pregled. Putno osiguranje obezbediće naknadu troškova nastalih tokom pružanja medicinske pomoći i, ako je potrebno, prevoz do kuće.

U poslednjih godinu i po dana svedoci smo jedne „nove stvarnosti“ – života uz virus Covid 19, koja nas je pomalo iscrpela, ispraznila nam baterije i kao da je u svima nama podstakla još veću potrebu za odlaskom na odmor i putovanje. Uz pozitivan stav i zdrav duh, upućeni u okolnosti i, svakako, odgovorni, osvešćeni i pripremljeni na sve, konačno možete poći na put. Vaš saputnik, jedini ili jedan od, i u ovom slučaju, biće Sava putno osiguranje, koje je omogućilo proširenje standardne polise putnog osiguranja, tako da pokriva i one troškove koji su nastali tokom pružanja medicinske pomoći u slučaju virusa Covid 19. Izgleda da je pomoć potpuna, pa u miru i relaksirano možete da razmišljate o odmoru koji predstoji uz putno osiguranje sa kovidom.

Pošto ste Sava putno osiguranje sačuvali u mobilnom telefonu, možete se uputiti u radnju po kremu za sunčanje. Neka bude sa visokim zaštitnim faktorom, jer – ovog leta sunce radi punom parom.

Blog Nikad sami

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}