MREŽA +381 11 777 39 39 PON—PET: 08.00 — 19.00
Osiguranje vozila

Donesite pravu odluku za Vašeg četvorotočkaša

12. jun 2019 • Sava osiguranje

Došlo je vreme da kažem sebi “dosta” vožnje taksijem, “dosta” putovanja autobusom ili avionom na letovanje, zimovanje.

Vožnja taksijem po gradu od tačke A do tačke B uvek prođe gledajući u telefon, prateći raznorazne informacije na internetu, a putovanje autobusom ili avionom uglavnom prođe prespavajući ceo put, pa tako prespavam “pola sveta”. Donela sam odluku! Kupujem auto! Umesto korišćenja taksi prevoza sada ću voziti svoj auto, upoznaću druge delove grada, ulice, možda sresti nekog poznatog, videti grad iz druge perspektive i zavoleti ga još više. Kada su putovanja na letovanje i zimovanje u pitanju, e tu je užitak još veći i raznovrsniji! Količina “potrebnih” stvari je po mom izboru, a ne odluka prevoz kompanije! Znači mogu poneti mnogo više kofera! Odluka o pravljenju pauze ili vožnja alternativnim putevima je isključivo moja. Autoput možda pruža najbrže rešenje za putovanje ali za mene i ne najbolje. Ja ipak volim da prođem pored gradova, pored reka, bliže pašnjacima, prespavam u nekom gradu i baš tamo popijem prvu jutarnju kafu…. pa je ovo svakako za mene najbolje rešenje.

Kupila sam auto. Osiguranje od autoodgovornosti sam povoljno ugovorila u osiguravajućoj kući Sava osiguranje. Idem sa njim svuda! Nisam ni znala koliko je veliki moj grad i koliko ga ne poznajem, a sada ga volim još više. Putujem i po Evropi, na izlete, letovanje, ponekad napravim i neki city break u regionu kada god mi to slobodno vreme dozvoljava.

Evo, već pet godina kako uživam u čarima putovanja, u sopstvenoj režiji, brojem dana, polazak baš kada i kako meni odgovara.

Upravo zbog svega toga, o automobilu brinem i više nego što je potrebno kako bi mi mnogi rekli… Uvek je opran, mirišljav, usisan, u gumama redovno proveravam nivo vazduha, majstor obavezno!

Mali-veliki servis, provera nivoa ulja, zamena filtera, klima servis, …..ma sve, sve.

Postoje nekad i momenti koje previdite, pa zanemarite koliko je korisno imati kasko osiguranje vozila i tako Vaš auto zaštitite od situacija koje ne možete predvideti. Štete nastale od oluje-vetra, grad-a, klizanje tla, odron zemljišta, snežne lavine, saobraćajne nezgode i sl.

Onog momenta kada se i mom ljubimcu na četiri točka dogodila “nezgoda”, shvatila sam da i nisam dovoljno mislila o njemu. Nisam ga kasko osigurala pa je novac umesto na novo putovanje morao biti preusmeren na popravku.

Učite na tuđim greškama kaže narodna izreka! Zato, pogledajte sve od čega možete zastititi Vašeg vernog druga na putu sa kasko osiguranjem i donesite pravu odluku za Vas I vašeg četvorotočkaša. Ne zaboravite na osiguranje!

Blog Nikad sami

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}