Uspešno održan 6. Subotički polumaraton uz podršku Sava osiguranja

Sava osiguranje je ponosni partner 6. Subotickom polumaratonu

Subotica je bila domaćin još jednog spektakularnog sportskog događaja - 6. Subotički polumaraton. U nedelju, trkači iz različitih krajeva zemlje okupili su se kako bi učestvovali u ovom izazovnom takmičenju, pokazujući istrajnost, volju i sportski duh.

Trkački entuzijasti su se rano ujutro okupili na startnoj liniji, spremni da pređu 21 kilometar u okviru polumaratonske trke. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem dok su se trkači zagrevali i pripremali za start. Prolazeći kroz slikovite ulice grada, trkači su se susretali sa oduševljenim gledaocima koji su bodrili svakog učesnika.

Ovogodišnji polumaraton je bio poseban i po podršci koju je dobio od strane Sava osiguranja, ugledne kompanije koja je prepoznala značaj ovakvih sportskih manifestacija za zajednicu. Sava osiguranje se pridružilo kao ponosni partner događaju, doprinoseći uspešnoj realizaciji trke i omogućavajući trkačima da se nadmeću u sigurnom okruženju.

Organizatori su se potrudili da sve protekne glatko i bezbedno, obezbeđujući dobro označene staze, dovoljno punktova za hidrataciju i medicinsku podršku u slučaju potrebe. Učesnici su imali priliku da se suoče sa svojim granicama, prevaziđu izazove i osete ponos nakon što su prešli ciljnu liniju.

„Subotički polumaraton je više od sportskog događaja - to je prilika da se pokaže zajedništvo, upornost i inspiracija”, izjavio je jedan od trkača nakon trke. „Podrška Sava osiguranja dodatno je ojačala osećaj zajedništva i značaja ovakvih događaja za naš grad.”

Nakon napornih trkačkih kilometara, učesnici su nagrađeni zasluženim medaljama i sertifikatima za učešće. Smeškajući se i sa osmehom na licima, trkači su delili svoje priče i utiske sa ostalima, stvarajući nezaboravne trenutke koji će ih podsticati da nastave sa treninzima i postizanjem novih sportskih ciljeva.

Kao još jedno uspešno poglavlje Subotičkog polumaratona završeno je, svi prisutni su se složili da je ovakav događaj ne samo promovisao zdrav način života i sportski duh, već je i okupio zajednicu u jedinstvenom cilju. S ponosom se osvrćemo na ovogodišnji polumaraton i zahvaljujemo se svima koji su doprineli njegovom uspehu, uključujući i Sava osiguranje koje je podržalo ovu trkačku manifestaciju kao zvanični osiguravač, obezbeđujući sigurnost za svakog učesnika.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}