Putno osiguranje Sava osiguranja i u ekspoziturama NLB Komercijalne banke

Sava putno osiguranje i u ekspoziturama NLB Komercijalne banke

Sava osiguranje je prošlog meseca započelo saradnju sa NLB Komercijalnom bankom u nekoliko oblasti osiguranja.

Na samom početku saradnje Banka će svojim klijentima pružiti mogućnost ugovaranja putnog zdravstvenog osiguranja. U tu svrhu razvili smo front-end aplikaciju za službenike banke koja omogućuje da se u samo nekoliko klikova izda polisa. Putno osiguranje se prodaje u najmanje 120 ekspozitura banke širom Srbije. Polisa može biti za individualno ili porodično putovanje u paketima pokrića basic, standard i premium kao i za više ulazaka i izlazaka iz zemlje.

Polisu osiguranja ovlašćeni zastupnik u osiguranju banke lako kreira upisujući potrebne lične podatke klijenta. Nakon toga, za par trenutaka, polisa putnog osiguranja u PDF formatu sa pratećom dokumentacijom se dostavlja na email klijenta, čime se obezbeđuje da klijent svakog trenutka bezpapirnu polisu osiguranja ima u svom mobilnom telefonu.

Pošto su pripreme za predstojeću turističku sezonu upravo počele, ovo je pravi trenutak da klijentima NLB Komercijalne banke omogućimo da mogu brzo i jednostavno obezbede polisu putno-zdravstvenog osiguranja.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}