eAssessor - skraćeni put za procenu štete na vozilu i kupovinu polise kasko osiguranja

eAssessor

Nova online usluga Sava osiguranja - eAssessor je još jedan proizvod u nizu digitalnih modela, koji za cilj ima približavanje usluga klijentima. Upotreba je prilagođena mobilnim telefonima i tabletima, a ceo postupak procene štete na vozilu i kupovina polise kasko osiguranja, u kome učestvuje klijent, je veoma jednostavan.

Sada klijenti Sava osiguranja mogu sami da ubrzaju proces procene štete za koji je do juče bilo neophodno fizičko prisustvo procenitelja osiguravajuće kompanije ili odlaženje klijenta do ekspoziture. Klijentima je omogućeno da, putem eAssessor portala, mogu samostalno i brzo, da fotografišu štetni događaj, odnosno oštećeno vozilo ili štetu u stanu/kući. Pored toga, klijentima je preko eAssessor portala omogućena i kupovina polise kasko osiguranja.

Ceo postupak u segmentu procene štete je krajnje jednostavan:

  • Po prijavi štete od strane klijenta putem online obrasca za prijavu štete (klijentu se šalje link, putem SMS poruke ili mejla)
  • Link obezbeđuje pristup eAssessor portalu putem koga klijent unosi tražene podatke, vrši fotografisanje mobilnim telefonom, pored uobičajenih dokumenata i dokumentacije, oštećenja na vozilu (u stanu/kući) iz nekoliko uglova/pravaca
  • Kada prođe kroz sve korake i fotografiše mobilnim telefonom sve što je potrebno, klijent dobija obaveštenje da je uspešno završio proces fotografisanja.

Jednostavnost procesa fotografisanja štetnog događaja od strane klijenta podržana je neophodnim instrukcijama i objašnjenjima.

Ukoliko klijent želi da pojednostavi i ubrza proces kupovine polise kasko osiguranja, to može uraditi preko eAssessor portala. Preciznije, klijent koji je prihvatio ponudu kasko osiguranja, može, bez odlaska u našu ekspozituru i izlaska našeg prodavca osiguranja na teren, pomoću eAssessor portala, da fotografiše vozilo mobilnim telefonom, prema navedenim instrukcijama i time doprinese ubrzanju postupka zaključivanja polise, bez gubljenja vremena na offline aktivnosti u procesu zaključivanja polisa osiguranja.

Korišćenjem eAssessor portala klijentu su omogućeni sledeći benefiti:

  • Jedan bitan segment procene štete se realizuje bez čekanja procenitelja i odlaska u ekspozituru, odnosno bez čekanja prodavca prilikom kupovine polise kasko osiguranja
  • Pojednostavljen je proces prijave štete, skraćeno je vreme obrade zahteva vezanih za štete, kao i  vreme prilikom kupovine polise kasko osiguranja
  • Jednostavna upotreba bez instaliranja neke od aplikacija na mobilni telefon

eAssessor je potpuno pouzdan i siguran portal u vezi sa zaštitom podataka klijenta. Stvaranjem novih tehnologija i sa procesom digitalne transformacije Sava osiguranje kreiralo još jedan, brži i jednostavniji, put komunikacije sa klijentima u najosetljivijem delu procesa osiguranja - Proceni i isplati šteta, kao i u segmentu kupovine poliser kasko osiguranja. Na ovaj način omogućena je isplata štete i kupovina polise kasko osiguranja, u najkraćem mogućem roku.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}