Osiguranje imovine

Ispovest porodice Petrović o oporavku doma uz osiguranje

11. oktobar 2023

Osiguranje imovine

Mi smo porodica Petrović iz mirnog beogradskog naselja, gde ljubav čini srce našeg doma. Međutim, kako rastemo i sazrevamo, shvatili smo koliko je važno da zaštititimo ono što volimo.

Jednog dana, u razgovoru s prijateljicama, moja supruga je čula za mogućnost online kupovine polise osiguranja imovine. Odlučili smo da  istražimo ovu digitalnu avanturu i izabrali smo Sava osiguranje, koje nam je obećavalo jednostavne korake i pristupačne cene.

Supruga je sela za svoj laptop, posetila veb sajt Sava osiguranja,  i detaljno se informisala pre same kupovine. Kad se uverila da je kupovina polise u Sava osiguranju prava odluka počela je da unosi informacije o našem domu, stvarima koje su nam dragocene, i o sebi. Bilo je neverovatno jednostavno prilagoditi pokriće našim potrebama. Odabrali smo paket koji između ostalog pokriva i elementarne nepogode i krađu, a nakon svega nekoliko koraka potvrda o osiguranju nam je stigla putem e-maila.

Narednih meseci živeli smo bez brige. No, jednog kišnog popodneva, naše naselje je zadesila neočekivana poplava. Nakon što je opasnost prošla, došlo je vreme da saniramo posledice nepogode i u tom trenutku smo se setili da smo osigurani. Posetili smo online platformu Sava osiguranja i podneli zahtev za odštetu. Bili smo zadivljeni brzinom odgovora i mogućnošću praćenja zahteva u svakom trenutku. Dobili smo potvrdu o prijemu zahteva, a proces rešavanja odštetnog zahteva bio je u toku.

Zahvaljujući polisi osiguranja imovine, brzo smo obnovili naš dom od štete koju je prouzrokovala poplava. U doba kada je sve nepredvidivo shvatili smo koliko je važno imati podršku u zaštiti doma.

Hvala vam, Sava osiguranje, što ste bili naša sigurnost u nevolji. Vaša brza reakcija omogućila nam je da se vratimo normalnom životu bez nepotrebnog stresa. Ovo iskustvo naučilo nas je da je polisa osiguranja ključ zaštite naših domova od nepredvidivih događaja, kojih je u modernom dobu, nažalost, sve više.

Blog Nikad sami

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}