Održane XI Sportske igre osiguravača Srbije na Tari

Sportske igre na Tari 2024

Od 23. do 26. maja održane su XI Sportske igre osiguravača Srbije na Tari. Bojan Mijailović, predsednik Izvršnog odbora Sava osiguranja, imao je tu čast da otvori ovogodišnje sportske igre. Ovaj sportski događaj, okupio je sve osiguravajuće kompanije koje posluju u Srbiji. Broj učesnika je ove godine bio rekordan i dostigao je čak 900, što čini ove igre najbrojnijim do sada. Takmičari su se nadmetali u 16 različitih sportova, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji. Sve ekipe su pokazale odlične sportske veštine i želju za pobedom do koje se dolazi samo fer-plejem.

Veoma smo ponosni na naš tim koji je pokazao izuzetnu posvećenost, timski duh i borbenost. Čak 75 kolega predstavljalo je Sava osiguranje u 15 disciplina.

Sjajan uspeh Sava osiguranja sa 3 pehara obezbedile su koleginice i kolege u sledećim disciplinama:

  • Zlatna medalja u kuglanju u konkurenciji žena –  Isidora Vučković, Milena Ilić, Nataša Mišanović i Marija Rašević
  • Srebrena medalja u malom fudbalu –  Danilo Kovačević, Marko Basarić, Ivan Korićanac, Miloš Teofilović, Uroš Perendija, Marko Trninić, Ilija Radonjić, Aleksandar Božić, Petar Mališić i Stefan Milosavljević
  • Srebrena medalja u šahu – Miloš Brusin, Mikica Stanojković i Jovana Petrović.

Pored truda i velikog zalaganja da budemo uspešni na poslovnom planu, pokazali smo da ne izostaje želja da budemo uspešni i na drugim poljima.

Čestitamo koleginicama i kolegama na postignutom uspehu, a svim ostalim takmičarima se zahvaljujemo na uloženom trudu, sportskom duhu i lepom druženju.

Do sledećih sportskih igara i još većih uspeha!

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}