Sava osiguranje na 37. Beogradskom maratonu: Ponosni sponzor i promoter zdravog života

37. Beogradski maraton

Poslednje nedelje u aprilu održan je 37. Beogradski maraton, koji je naša kompanija, Sava osiguravajuća grupa, podržala kao jedan od ključnih sponzora. Aktivno radimo na poboljšanju kvaliteta života u zajednici u kojoj poslujemo kroz podršku sportu i podizanje svesti o značaju zdravog života, što je jedan je od najvažnijih segmenata društveno odgovornog poslovanja Sava osiguranja. Ove aktivnosti realizujemo kroz sponzorstvo i partnerstvo sa Beogradskim maratonom. Zato s ponosom ističemo da je Sava osiguranje osiguralo sve trkače koji su učestvovali na maratonu 28. aprila 2024.

Beogradski maraton nosi epitet najmasovnije sportske manifestacije u Srbiji sa rekordnih 13.000 trkača, koji su učestvovali u jednoj od sledećih trka - 42 km, 21 km, 10 km i Trka zadovoljstva. Beogradski maraton ima snažan internacionalni karakter, pa je ove godine trčalo više od 3000 trkača iz 72 zemlje.

Ulice Beograda bile su tog dana prepune trkača i entuzijasta koji im pružaju podršku, osmehe i aplauze. Na Brankovom mostu, kada je bilo najteže, trkače su dočekivali bubnjari Sava osiguranja, koji su ih bodrili i motivisali, stvarajući energičnu atmosferu. Ritam bubnjeva podizao je moral učesnika i doprinosio njihovom entuzijazmu da istraju do cilja.

Veliki broj učesnika i posetilaca privukao je štand Sava osiguranja na na Trgu Republike u Beogradu. Za njih smo pripremili raznovrsne poklone kao što su brendirane torbe, vaučeri sa popustom na osiguranje, mogućnost da snime video ili da se fotografišu na pokretnoj platformi 360°, kao i da se osveže zelenim jabukama.

Jedna od najzanimljivijih aktivnosti na našem štandu bila je vožnja GoGreen bicikala koja proizvode električnu energiju. Ova inovativna aktivnost nije samo zabavila posetioce, već je i podigla svest o značaju uštede energije i korišćenju obnovljivih izvora. Na taj način, Sava osiguranje dodatno je pokazalo svoju posvećenost održivosti i zaštiti životne sredine.

Na 37. Beogradskom maratonu bilo je više od 40 trkača i volontera iz Sava osiguranja. Energija, entuzijazam i predanost naših koleginica i kolega dali su poseban pečat maratonu, istovremeno promovišući vrednosti koje zastupamo kao kompanija.

Sava osiguranje će nastaviti da podržava sportske manifestacije i promoviše društveno odgovorne inicijative, jer verujemo da zajedničkim snagama možemo doprineti zdravijem i održivijem društvu. Sa zadovoljstvom ohrabrujemo i pozivamo sve naše sugrađane da uvrste trčanje u svoju dnevnu rutinu.

Hvala svima koji su posetili naš štand i učestvovali u aktivnostima. Vidimo se na sledećem maratonu!

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}