Održana 3. Sava osiguranje Porodična trka

Uspesno odrzana 3. Sava osiguranje Porodicna trka

Juče, Beograd je bio domaćin spoja sporta, zajedništva i humanitarnog duha – 3. Sava osiguranje Porodične trke, u organizaciji Sava osiguranja i Srpskog atletskog saveza, uz podršku Beogradskog maratona.

Ova trka je imala humanitarni karakter. U skladu s tim, posetioci su imali priliku da donacijom podrže humanitarnu organizaciju „Dečje srce”. Kao znak zahvalnosti, za donacije preko 1.000,00 dinara, dobijali su posebnu majicu oslikanu motivima koje su stvarali oni kojima je pomoć najpotrebnija i broj sa kojim su učestvovali u lutriji i osvojili lepe nagrade.

Staza duga 2,3 kilometra bila je ispunjena energijom više od 600 učesnika, koji su krenuli od crkve Svetog Marka, prolazeći Beogradskom ulicom, preko Slavije, sve do cilja na Terazijama. Porodice su ne samo trčale i šetale već su i uživale u muzičkim performansima duž staze, uključujući bubnjare i di-džejeve, što je dodatno začinilo ovu trkačku avanturu.

Posetioci našeg štanda uživali su u inovativnim iskustvima, poput 360-stepeni video selfija, koji su beležili trenutke radosti i uzbuđenja učesnika. Naša medvedica maskota šetala je među posetiocima slikajući se s njima, donoseći najmlađim učesnicima dodatni osmeh i zabavu. Stvaranje uspomena postalo je još važnije zahvaljujući tim zabavnim aktivnostima, koje su dodatno unapredile ukupno iskustvo učesnika.

Sava osiguranje Porodična trka postaje sinonim za festival aktivnih porodica, sve veći broj posetioca jasno potvrđuje da je ovo postala tradicija koju svi radosno podržavaju. Dečji osmesi, stvaranje lepih porodičnih uspomena i nova prijateljstva koja su se rodila tokom sportskih aktivnosti predstavljaju pravu vrednost ovog događaja.

Zahvaljujući angažovanju zaposlenih u Sava osiguranju, koji su nesebično uložili svoje vreme i trud kako bi sve proteklo besprekorno, trka je bila pun pogodak.

Dok sa nestrpljenjem iščekujemo sledeću Sava osiguranje Porodičnu trku 2024. godine, želimo svim porodicama da i dalje provode vreme u prirodi, uživajući u raznolikim sportskim aktivnostima i stvarajući nezaboravne trenutke zajedno.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}