Promocija sporta i humanosti na predstojećoj 3. Sava osiguranje Porodičnoj trci

3. Sava osiguranje Porodicna trka

3. Sava osiguranje Porodična trka zakazana je za 26. novembar 2023. i obeležiće se kao događaj sa humanitarnim značajem. Početak je u 10.00 časova u Beogradu, kod crkve Svetog Marka. Istog dana održaće se i 4. Jesenji Beogradski polumaraton, kao i Beogradskih 10k. 

Ova jedinstvena trka, dužine 2,3 kilometra, otvorena je za sve, bez ikakvih ograničenja. Svi su dobrodošli da trče ili šetaju sa porodicom i prijateljima. Ovaj događaj promoviše važnost bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću kao ključnom metodom za prevenciju nezaraznih bolesti. Pored toga, učesnicima će biti pružena prilika da budu humani doniranjem sredstava za osobe sa invaliditetom i humanitarnoj organizaciji „Dečje srce”.

Na inicijativu fondacije „Heroji Beogradskog maratona”, u organizaciji sa humanitarnom organizacijom „Dečje srce”, organizovana je radionica sa osobama sa invaliditetom, gde su zajedno oslikavali majice za 3. Sava osiguranje Porodičnu trku. Svako ko donira najmanje 1.000 dinara dobiće na poklon majicu sa motivima oslikanim upravo od strane osoba kojima je pomoć namenjena.

Podaci ukazuju da u Srbiji živi čak 730 hiljada osoba sa invaliditetom, što čini oko 10% ukupnog stanovništva zemlje. Samo 13% njih je zaposleno, a veliki broj se suočava sa siromaštvom. Osobe sa smetnjama u razvoju su posebno ranjiva grupa. Stoga podrška organizacijama kao što je „Dečje srce” igra ključnu ulogu u inkluziji osoba sa invaliditetom.

Kutije za donaciju biće postavljene u tržnom centru „Galerija” na štandu Fondacije „Heroji Beogradskog maratona”, 23, 24. i 25. novembra, a takođe će biti dostupne i u predstartnoj zoni 3. Sava osiguranja Porodične trke na dan događaja, 26. novembra.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}