Uspešno održana dm Ženska trka na Adi

Uspesno odrzana dm Zenska trka uz podrsku Sava osiguranja

U dinamičnom jutru na Adi, više od 2000 žena se ujedinilo na tradicionalnoj dm Ženskoj trci, koju je organizovao „Beogradski maraton“. Prošle su kroz krug oko Ade, prepešačivši ili istrčavši impresivnih 7,7 kilometara, pod sloganom „Ja to mogu“. Ova manifestacija, osim što promoviše fizičku aktivnost i zdravlje žena, postala je izvor inspiracije za žene svih profila, od profesionalnih sportistkinja do majki, trudnica i osoba sa invaliditetom.

Slogan „Ja to mogu“ nije samo rečenica, već pokretački moto koji je odjekivao stazama oko Ade, podstičući svaku učesnicu da postavi nove trkačke ciljeve i hrabro kroči ka njihovom ostvarenju. Organizatori su najavili da će trka nastaviti da bude pokretačka snaga za promociju zdravlja žena i motivaciju za uključivanje u sportske aktivnosti.

Posebna podrška ovom događaju bila Sava osiguravajuća grupa, kao sponzor Beogradskom maratonu i zvanično osiguranje dm Ženske trke. Na štandu Sava osiguranja, učesnice su imale priliku da dožive 360-stepeni video selfi iskustvo, dok su ih čekala i cool iznenađenja i pokloni.

Ovaj spektakl predstavlja ne samo sportski događaj već i snažnu poruku o jedinstvu i snazi ženske zajednice. Ponosni smo što smo deo inicijative koja promoviše zdravlje, motivaciju i zajedništvo među ženama različitih profila.

Sava osiguranje je bilo ključno u obezbeđivanju zvaničnog osiguranja događaja, pružajući podršku i bezbednost svim učesnicama. Posebno smo srećni što smo imali priliku da pružimo dodatnu vrednost učesnicama kroz interaktivne sadržaje na našem štandu.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}