Sava osiguranje podržalo trku „10K Belgrade” u okviru Beogradskog maratona

Sava osiguranje na 10k Belgrade

U sklopu Beogradskog maratona, održana je, 9. septembra, trka pod nazivom „10K Belgrade”. Ova trka privukla je više od 3000 trkača iz cele zemlje i regiona, obeležavajući još jedan uspešan sportski događaj u glavnom gradu Srbije.

Organizatori Beogradskog maratona, u partnerstvu s renomiranim brendom Nike, postavili su ovu trku kao jedan od vrhunskih sportskih događaja u regionu. Trkači svih nivoa veštine, od početnika do iskusnih maratonaca, okupili su se kako bi se suočili s izazovom i trčali 10 kilometara kroz ulice Beograda.

Osim što je pružila trkačima priliku da testiraju svoje sposobnosti i istraže lepotu Beograda, trka „10K Belgrade” imala je još jednog značajnog partnera - Sava osiguranje. Sava osiguravajuća grupa se ponosno istakla kao zvanični sponzor Beogradskog maratona. Sava osiguranje u Srbiji, kao deo ove grupe, obezbedilo je sigurnost za sve učesnike trke, čineći ovu sportsku manifestaciju još sigurnijom i atraktivnijom.

Predsednik Izvršnog odbora Sava osiguranja, Bojan Mijailović, izjavio je: „Ponosni smo što smo deo ovog izvanrednog sportskog događaja. Beogradski maraton predstavlja vrhunac sportskog duha i zajedništva, a mi smo srećni što smo mogli da podržimo trkače i doprinesemo njihovom iskustvu na stazi."

Trka „10K Belgrade” predstavlja samo jedan od mnogih primera kako sportski događaji mogu inspirisati ljude da se angažuju u fizičkoj aktivnosti i razvijaju zdrav način života. Ova trka je pružila nezaboravan dan za sve učesnike i Beogradski maraton, kao i dragocenu priliku za Sava osiguranje da pokaže svoju posvećenost zajednici i podršku sportskim inicijativama. Sava osiguranje je takođe obezbedilo 20 volontera koji su doprineli toku događaja, a imali su čak 12 trkača iz svog tima koji su učestvovali u trci.

Beogradski maraton i trka „10K Belgrade” ostaju simboli promocije sporta, zdravlja i zajedništva u regionu, a Sava osiguranje se ponosi svojom ulogom kao zvanično osiguranje organizatora i učesnika ovog inspirativnog događaja.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}