Najavljen spektakularni Serbia Athletics Meeting 2023

Najavljen spektakularni Serbia Athletics Meeting 2023

Atletika u Srbiji doživljava svoj procvat, svakodnevno rastući u dimenzijama i značaju. Ovog leta, naši reprezentativci su zasijali na evropskoj i svetskoj sceni, donoseći čak četiri evropske juniorske medalje i SVETSKO ZLATO. I sada, za 12. septembar, pripremamo se za pravu poslasticu koja će označiti početak velikih međunarodnih atletskih smotri u Srbiji.

Serbia Athletics Meeting 2023 planiran je za 12. septembar i biće održan na atletskoj stazi pored Atletske dvorane na Banjici. Ovo takmičenje će okupiti neke od najboljih atletičara i atletičarki iz celog sveta u različitim disciplinama, obećavajući uzbudljive trenutke i nezaboravne sportske podvige.

Planirane discipline na Serbia Athletics Meeting 2023 uključuju:

  • 100 metara za muškarce i žene
  • Milja za muškarce i žene
  • 110 metara prepone za muškarce
  • 100 metara prepone za žene
  • Skok uvis za muškarce
  • Skok udalj za muškarce i žene
  • Bacanje kugle za muškarce i žene

Ovo će biti prilika da Srbija ponovo uživa u majstorijama i magiji svetskih i domaćih atletskih asova. Kraljica sportova nastavlja svoju misiju, čineći nas ispunjenim i uvek u pokretu koji znači zdravlje.

Pored uzbudljivih takmičenja koja nas očekuju, tu je i impresivan nagradni fond za učesnike mitinga. Pobednik u svakoj disciplini će biti nagrađen sa 150 evra, što dodatno motiviše atletičare da pruže svoj najbolji performans.

Prijave za učešće na Serbia Athletics Meeting 2023 su otvorene do 9. septembra i mogu se poslati na sledeće mejl adrese: office@sas.rs, predrag.momirovic@sas.rs, marko.ristov@sas.rs.

Ponosno ističemo da je Sava osiguranje partner i sponzor Srpskog Atletskog Saveza, podržavajući razvoj atletike u Srbiji i promociju sportskih vrednosti.

Pridružite nam se 12. septembra na Serbia Athletics Meeting 2023 i budite deo ovog spektakularnog sportskog događaja koji će obogatiti atletsku scenu Srbije i doneti nezaboravne trenutke sporta i rivalstva.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}