Sava osiguranje je ponosni partner 6. Subotičkog polumaratona: Sigurnost trkača na prvom mestu

Sava osiguranje je ponosni partner 6. Subotičkog polumaratona

Subotica, 27. avgust 2023 - Radost i uzbuđenje se stapaju sa sigurnošću dok je 6. Subotički polumaraton sve bliži. Uzbudljiva trka kroz slikovite ulice Subotice postala je omiljeni događaj za trkače i zaljubljenike u sport iz celog regiona. Ove godine, sa posebnim sjajem, Sava osiguranje je stalo uz trkače kao zvanični osiguravač, obezbeđujući sigurnost za svakog učesnika.

Sa vizijom da bezbednost treba da bude prioritet u svakom aspektu života, Sava osiguranje je prepoznalo potrebu za obezbeđivanjem sigurnosti učesnicima tokom trajanja 6. Subotičkog polumaratona. Svaki učesnik koji plati kotizaciju automatski dobija i neprocenjivo pokriće.

Učestvovanje u polumaratonu, zahteva od trkača fizičku i mentalnu pripremu. Sama trka nosi sa sobom određene rizike, bez obzira na nivo iskustva trkača. Sava osiguranje je prepoznalo tu realnost i odlučilo da trkače osigura od svih neočekivanih situacija koje mogu da se dese tokom trke. Bez obzira na to da li je reč o manjoj povredi, učesnici 6. Subotičkog polumaratona mogu biti spokojni znajući da imaju podršku osiguranja.

"Naša misija nije samo pružiti finansijsku sigurnost, već i doprineti opštem osećaju sigurnosti i zaštite tokom trke. Uvereni smo da svaki trkač zaslužuje da se koncentriše na svoje trkačke ciljeve, bez brige o nepredviđenim situacijama koje se mogu dogoditi. Sa ponosom podržavamo 6. Subotički polumaraton i radujemo se što smo deo ove nezaboravne avanture", izjavio je Dragan Ocokoljić.

Dok se trkači pripremaju da stignu do cilja, Sava osiguranje stoji uz njih svakim korakom. Bezbednost trkača je srce ovog partnerstva, a 6. Subotički polumaraton postaje simbol udruženih napora ka očuvanju zdravlja, dobrobiti i uzajamne podrške.

Učesnici 6. Subotičkog polumaratona, vaša sigurnost je naš prioritet. Sa Sava osiguranjem, trkajte se bez brige, znajući da ste zaštićeni od starta do cilja.

Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog sportskog iskustva i da se osećate sigurno dok jurite ka svojim trkačkim ciljevima. Prijavite se za trku online na zvaničnom sajtu događaja do 18. avgusta 2023. godine.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}