Dodeljena priznanja „Heroji 36. Beogradskog maratona“

Zahvalnica za doprinos Beogradskom maratonu

Na svečanosti održanoj u Mona plazi 28.06.2023. godine dodeljena su posebna priznanja "Heroji 36. Beogradskog maratona", pojedincima koji su pomerili sopstvene granice na nedavno održanom 36. Beogradskom maratonu.

Među dobitnicima priznanja Heroj Beogradskog maratona su osobe sa invaliditetom, ali i volonteri - njihovi pomagači koji su im pomogli da ostvare svoje snove. Među herojima su bili i najstariji učesnik koji ima 89 godina, roditelji koji su istrčali polumaraton sa bebom i nekoliko učesnika Beogradskog maratona - osoba sa invaliditetom koje su istrčale maraton, 42 km.

Zahvalnicu za poseban doprinos Beogradskom maratonu dobilo je i Sava osiguranje - sponzor i zvanično osiguranje učesnika svih trka u organizaciji Beogradskog maratona.

Takođe, zahvalnicu za izuzetan doprinos organizovanju Beogradskog maratona primili su: Grad Beograd, Srpski atletski savez, Gradski zavod za medicinu sporta, Crveni krst Beograda, Turistička organizacija Srbije i mnogobrojne kompanije i humanitarne organizacije.

Beogradski maraton održan je 23. aprila na ulicama glavnog grada i okupio je više od 10.000 učesnika iz celog sveta, čime je oboren rekord po broju učesnika.

Više na zvaničnom sajtu Beogradskog maratona!

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}