Održane Druge sportske igre Sava osiguravajuće grupe

Druge Sportske igre Sava osiguravajuće grupe

U subotu su se u slovenačkim Moravskim Toplicama okupile kolege iz zemalja regiona. I ove godine su zaposleni iz svih zemalja regiona uživali u sjajnom druženju, sportskim aktivnostima, zabavi, odličnoj muzici i fantastičnoj atmosferi na II Sportskim igrama Sava osiguravajuće grupe. 

Bilo je sjajno družiti se sa kolegama koje nismo dugo videli, upoznati se sa kolegama koje poznajemo samo "online"  i razgovarati o stvarima za koje često nemamo vremena.

Takmičili smo se u raznim sportskim aktivnostima - od fudbala, odbojke na pesku, košarke - za one koji naporno treniraju tokom cele godine, do trke balona za kolege koje nisu imale vremena da treniraju.

Multinacionalni timovi su ujedinili kolege iz različitih zemalja i još jednom smo potvrdili da je sve lakše kada smo u društvu dobrih ljudi. Otkrili da smo strastveni sportisti, sa zdravim apetitom za takmičenje, ali da smo pre svega SJAJAN TIM. 

Nakon svega složni smo u mišljenju da su takmičenja bila odlična prilika ne samo za relaksaciju i fizičku aktivnost, već i za jačanje veza među kolegama, razmenu ideja i iskustava, kao i za stvaranje novih prijateljstava

 Vikend pun sporta, smeha, zajedništva bio je sjajan podsetnik koliko je važno negovati dobru radnu atmosferu i podržavati timski duh unutar kompanije.

Do sledećeg okupljanja, ostanimo u društvu dobrih ljudi.

iS_nkFML15w
Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}