Sava osiguranje je zvanično osiguranje učesnika najveće evropske tehnološke konferencije

Sava osiguranje je zvanično osiguranje učesnika najveće evropske tehnološke konferencije

Najveća evropska tehnološka konferencija Tomorrow, održaće se od 12. do 14. maja 2023. godine u Štark Areni u Beogradu. Ovaj najznačajniji tehnološki događaj okupiće više od 3 hiljade poznavalaca i ljubitelja blokčejna, metaversa i veštačke inteligencije koji će svoja znanja i iskustva razmenjivati kroz 10 tematskih panela i više od 30 specijalnih uvodnih predavanja. U okviru predavanja, panel diskusija i radionica predstaviće se više od 60 međunarodno priznatih govornika i prezentera.

Već prvog dana zakazan je panel Kako vlada podržava nove tehnologije na kojem će govoriti predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, direktor za IT i preduzetništvo pri kabinetu premijerke Vlade Republike Srbije Nenad Paunović i izvršni direktor Blokčejn centra Dubaji dr Marvan Alzarouni. Panel za koji su učesnici iskazali najveće interesovanje je jedna od najhitnijih tema u ovom trenutku -  zavisnost od digitalne tehnologije koji organizuje EXIT festival.

Tokom tri dana neponovljivog tehnološkog iskustva, organizatori Tomorrow konferencije akcenat će staviti i na promovisanje uloge žena u svetu savremenih tehnologija, kroz panel Žene predvode put ka budućnosti.

Beogradska, druga po redu Tomorow konferencija, usledila je nakon pravog tech spektakla u Dubaiju pred više od 12 hiljada učesnika, održanog u februaru ove godine.

Učesnici konferencije će moći da u toku dana posete i štandove sponzora konferencije unutar Štark Arene, kao i "Space station" zonu na platou ispred Arene (severni ulaz), gde će se nalaziti i "Food land" zona sa food truck-ovima naših partnera. Sava osiguranje će, takođe, imati svoj štand sa adekvatnim sadržajem.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}