Kada neće noge, trči srcem!

Sava osiguranje sponzor 36. Beogradskog maratona

Iza nas je spektakularni događaj Beogradskog maratona sa rekordnih 10.500 učesnika koji su učestvovali u jednoj od trka - 42km, 21km, 10km i Trka zadovoljstva. Beogradski maraton je imao snažan internacionalni karakter sa više od 2000 trkača iz 64 zemlje.

Sava osiguranje je osiguralo sve učesnike 36. Beogradskog maratona, a Sava osiguravajuća grupa je bila sponzor i ove manifestacije Beogradskog maratona.

Naš Sava tim se pokazao u najboljem svetlu. Nas 40 je uzelo aktivno učešće u trkama.

Nismo zaboravili ni na bezbednost svih učesnika i posetilaca na putovanju, pa smo se trudili da svima poklonimo ID karticu za putne kofere i vaučer za putno osiguranje.

Ali to nije sve! Naš štand je bio pravo mesto za kreativne fotografije - svi trkači i posetioci su imali priliku da se slikaju sa leopardima koji jure ulicama grada i da ponesu sa sobom uspomene na ovo neponovljivo iskustvo. Tu je bila i naša medvedica maskota za najmlađe posetioce. Takođe, trkačima smo davali dodatnu energiju i bodrili ih za nastavak ka cilju sa „baci pet“ transparentima na kojima su bile ispisane motivacione poruke i sa bubnjarima na pojedinim deonicama.

Hvala svima koji su bili deo ove sportske priče.

Vidimo se i sledeće godine!

NIKAD SAMI,
SAVA OSIGURANJE

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}