Za učesnike 36. BG maratona poklon vaučer Sava osiguranja

Poklon vaučer za učesnike 36. Beogradskog maratona

Ostalo je još nekoliko dana do najmasovnije sportske i trkačke manifestacije u našoj zemlji, 36. Beogradskog maratona, koji će se održati u nedelju, 23. aprila 2023. godine, sa startom u 09:00 časova ispred crkve Svetog Marka.

Prijave za neku od trka Beogradskog maratona su otvorene do 19. aprila 2023. godine. Ukoliko se još uvek niste prijavili, možete se prijaviti preko sajta https://bgdmarathon.org/ i u okviru učesničkog paketa dobiti poklon vaučer koji obezebedjuje 15% popusta na putno osiguranje online za sve kupovine u narednih godinu dana. Osim polumaratonske trke na 21km i maratona na 42km na kome će istovremeno biti održano i državno prvenstvo, novina za sve učesnike je trka na 10km.

Sava osiguranje će osigurati svakog učesnika trke, jer je bezbednost učesnika na prvom mestu.

U susret ovom događaju, po uzoru na najveće svetske maratone, Beogradski maraton će kao sastavni deo manifestacije organizovati trodnevni trkački sajam pod nazivom „Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time“. Trkački sajam će se održati 20, 21. i 22. aprila 2023. godine u hali 5 Beogradskog sajma, gde će učesnici maratona preuzeti svoje startne pakete

Očekuje nas spektakl na ulicama Beograda, sudeći prema činjenici da je uveliko premašen broj prošlogodišnjih učesnika i da se može očekivati obaranje rekorda broja učesnika na ovoj manifestaciji sporta, prijateljstva i druženja.

Očekujemo vas!

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}