Zaposleni Sava osiguranja počinju sa treninzima u novoosnovanom trkačkom klubu Beogradskog maratona

Sava trkacki klub

Beogradski maraton osnovao je trkački klub pod nazivom „Belgrade Marathon Runners”.

U subotu, 04. marta 2023. godine zakazan je prvi javni trening novoosnovanog trkačkog kluba „Belgrade Marathon Runners”, u sklopu priprema za 36. Beogradski maraton. Okupljanje svih zainteresovanih ljubitelja trčanja, sporta i rekreacije zakazano je za 10 časova ispred kluba „Shine” (prvi lokal sa Makiške strane) na Adi Ciganliji.

Sava osiguranje je do sada prijavilo 40 učesnika za neku od trka na ovogodišnjem maratonu. Da bi se što bolje pripremili za odabranu trku, treniraće na Adi, zajedno sa drugim članovima, u okviru trkačkog kluba Beogradskog maratona - „Belgrade Marathon Runners”.

Treninge novoosnovanog kluba će voditi tim trenera i to dugogodišnji atletski reprezentativac Srbije, proslavljeni dugoprugaš i maratonac Velimir Bojović, atletičarka Slađana Stamenković, jedna od najboljih dugoprugašica mlađe generacije u Srbiji i maratonac Filip Stanković, koji u svojoj trkačkoj karijeri ima preko 50 istrčanih polumaratona i maratona.

Treninzi će se u narednih 7 nedelja, u susret 36. Beogradskom maratonu, održavati tri puta nedeljno na Adi Ciganliji kod kafića „Shine”. Termini održavanja treninga su utorkom i četvrtkom od 18 časova, a subotom od 10 časova. Tokom marta meseca treninzi će biti otvoreni i besplatni za građanstvo.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}