KLIK - nova prodajna aplikacija Sava osiguranja

Nova prodajna aplikacija KLIK

U Srbiji se u mnogobrojnim delatnostima konstantno povećava broj malih i srednjih preduzeća, koja imaju različite - uobičajene i specifične potrebe za osiguravajućim uslugama.

Preduzetnici i vlasnici kompanija su svesni prisustva brojnih neizvesnosti i rizika i pokušavaju da rizike poslovanja svedu na minimum, tj. da umanje ili izbegnu posledice rizika koji se iznenada manifestuju. Kompanije koje teže da budu uspešne, opredeljuju se za određeni paket usluga osiguranja i na taj način obezbeđuju blagovremenu zaštitu, odnosno nadoknadu po osnovu gubitaka i oštećenja, ukoliko dođe do realizacije jednog ili više osiguranih rizika.

Shodno potrebama klijenata - malih i srednjih preduzeća, Sava osiguranje je u ponudi paketa usluga osiguranja, odnosno prilikom zaključivanja polisa osiguranja za mala i srednja preduzeća, otišlo korak napred u segmentu unapređenja i digitalizacije prodajnog procesa. U informacionom sistemu Sava osiguranja imlementirana je nova aplikacija pod nazivom KLIK koja omogućava da se, od strane zastupnika osiguranja, lako i brzo kreira polisa osiguranja. Za sada, u prvoj fazi razvoja aplikacije, moguće je zaključiti polise za osiguranje imovine preduzetnika malih i srednjih preduzeća, i to za 10 najzastupljenijih delatnosti.

KLIK, bespapirni sistem zaključivanja polise osiguranja, pruža brojne benefite klijentima, od kojih izdvajamo:

  • 0 papira
  • samo 1 sastanak
  • osiguranje prilagođeno za 10+ delatnosti malih i srednjih preduzeća

Aplikacija KLIK donosi brojna unapređenja u procesu zaključivanja polise osiguranja i zastupnicima osiguranja.

Svi bezbednosni aspekti su inkorporirani u aplikaciju KLIK. Aplikacija se nalazi na našem serveru i koristi našu bazu podataka.

Sava osiguranje, u nizu svojih unapređenja poslovnih procesa, sa KLIK-om je potvrdilo opredeljenost digitalizaciji, pojednostavljenju poslovnih procesa u cilju podizanja efikasnosti poslovanja i sprovođenju strategije održivog razvoja. Za KLIK aplikaciju najvažnija unapređenja odnose se na: automatski underwriting proces, zaključivanje bespapirne-elektronske polise i digitalni način potpisivanja polise osiguranja.

MRjFRIY37ts

 

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}