MREŽA +381 11 777 39 39 PON—PET: 08.00 — 19.00

Održana je SAVA OSIGURANJE PORODIČNA TRKA

Održana Sava osiguranje porodična trka u saradnji Sava osiguranja, Srpskog atletskog saveza i Beogradskog maratona

Sava osiguranje i Srpski atletski savez u saradnji sa Beogradskim maratonom juče su organizovali trkački spektakl godine - Sava osiguranje porodičnu trku.

Cilj ove Trke je da se porodice, a posebno najmlađi učesnici podstaknu i osnaže da se aktivno druže kroz sportske aktivnosti, prvenstveno šetnju i trčanje.

U Sava osiguranje porodičnoj trci, dužine 2,3km učestvovalo je više od 600 prijavljenih učesnika. Od crkve Svetog Marka gde je bio start, Beogradskom ulicom, preko Slavije do cilja na Terazijama, porodice su prošetale, trčale i družile se sa najdražima. Na trasi ove Trke mogli su da uživaju u nekoliko muzičkih aktivacija - bubnjari, di džejevi,...

Svi učesnci koji su stigli do cilja dobili su poklon paket namenjen svima koji su sportski aktivni ili onima koji će to postati. Na Trci je bilo mnogo mališana, budućih sportista, koji su svojim trčkaranjem, druženjem i smehom oplemenili kompletnu atmosferu.

Sava osiguranje porodična trka kao festival aktivnih porodica postaje tradicionalni događaj. Prijavljeni broj ekipa – porodica, broj svih koji su došli da učestvu u trci i da se druže je potvrda da je ova Trka pravi izbor. Dečiji osmesi, lepe uspomene porodica i nova poznanstva koja će verovatno preći u prijateljstva kroz razne sporstke aktivnosti su najvredniji deo ovog događaja.

Realizaciju Sava osiguranja porodične trke pomogli su zaposleni Sava osiguranja, koji su svojim volonterskim radom omogućili da sve dobro funkcioniše na startu i cilju.

Do sledeće Sava osiguranje porodične trke u 2023. godini svim porodicama želimo da što više vremena provode u prirodi upražnjavajući različite sportske aktivnosti.

 

2b2lwvdKTjk

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}