Novi sajt Sava osiguranja

Novi website je online

Novi sajt Sava osiguranja, kome ste upravo pristupili, zvanično je aktivan od 8. 9. 2022. godine na staroj adresi - www.sava-osiguranje.rs. Pored novog, modernog i jednostavnog dizajna, definisanog vizuelnim standardama Osiguravajuće grupe Sava, i bolje preglednosti, sajt je obogaćen novim sadržajima.

Polazeći od potreba i sugestija klijenata, kreiran je logičan navigacioni sistem sajta koji omogućava svima koji dođu na sajt da lako pronađu željene informacije, ali i dobiju odgovore na potencijalna pitanja preko chat-a i kroz onlajn kontakt formular.

Sajt je urađen u skladu sa novim tehnologijama i njegov sadržaj se u potpunosti prilagođava uređaju sa kojeg se pristupa. Takođe, stručni izrazi i komplikovane formulacije zamenjene su jezikom bliskom korisnicima.

Na sajtu se, osim detaljnih informacija o kompaniji i o našim uslugama osiguranja, u skladu sa digitalnim trendovima, nalaze i drugi sadržaji koji su potrebni posetiocima sajta: webshop, blog, vesti, meni u funkciji podrške klijentima i dr.

Novi sajt se redovno ažurira da bi se posetioci blagovremeno informisali o aktivnostima kompanije i novitetima u ponudi osiguranja.

Sajt je značajno unapređen u odnosu na prethodni sajt i sadrži relevantne podatke na osnovu kojih se može doneti odluka u vezi sa određenim programom ili paketom osiguranja. Verujemo da će posetioci biti zadovoljni kvalitetom sadržaja i funkcionalnošću našeg novog sajta.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}