MREŽA +381 11 777 39 39 PON—PET: 08.00 — 19.00

Produžena saradnja Sava osiguranja sa Srpskim atletskim savezom za 2022. i 2023. godinu

Zvanicni sponzor Srpskog atletskog saveza

Potpisivanjem novog Ugovora o sponzorstvu između Sava osiguranja i Srpskog atletskog saveza (SAS), nastavlja se saradnja koja uspešno traje već tri godine. Novim ugovorom daje se doprinos daljem razvoju srpske atletike, uz koju je Sava osiguranje bilo u prethodnom periodu, čime je značajno doprinelo poboljšanju kvaliteta organizacije takmičenja.

Ugovorom je definisano da će Sava osiguranje i u naredne dve godine pružati podršku tokom održavanja takmičenja u Atletskoj dvorani u Beogradu, na stadionima i van stadiona u gradovima Srbije, ali i dodatnim projektima koji imaju za cilj promociju atletike, sporta, zdravog i aktivnog života.

Ono što je zajedničko Sava osiguranju i SAS-u jeste spremnost na izazove i timski duh, a nastavkom saradnje potvrđena je orijentisanost ka istom cilju - ostvarivanju najboljih rezultata, kao i da uzajamno poverenje, čvršća saradnja i podrška neizostavno vode ka uspehu.

Zajedno smo prošli mnoge izazove i srećni smo što ove sezone ponovo možemo da pratimo i učestvujemo na takmičenjima SAS-a i da se radujemo njihovim novim uspesima i sportskim pobedama.

Srpski atletski savez će u Sava osiguranju imati pouzdanog partnera, a takmičari vatrene navijače od strane zaposlenih Sava osiguranja.

Svim takmičarima SAS-a želimo da ovu sezonu završe onako kako su je i započeli - šampionski.

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}