Sava zavarovalnica (osiguranje) – pod jednim imenom

Udruživanjem Zavarovalnice Maribor, Zavarovalnice Tilia, Velebit osiguranja i Velebit životnog osiguranja formirano je jedno osiguravajuće društvo – Sava osiguranje (zavararovalnica), 04.11.2016. godine.

Spajanjem četiri osiguravajuća društva formirano je novo, moderno, digitalno i socijalno-orijentisano društvo za osiguranje, koje će svoje usluge osiguranja prilagoditi vremenu i potrebama pojedinca i društva.
Ne treba zaboraviti da je sada  Sava osiguranje-zavaraovalnica drugi najveći igrač – osiguravač u regionu.

Ovim udruživanjem kompanija omogućena je razmena znanja i iskustava što za klijente slovenačkog i hrvatskog tržišta Sava osiguranja-zavarovalnice znači obezbeđenje kvalitetnije ponude sa nizom korisnih novih mogućnosti i prednosti.

Proširena je prodajna i servisna mreža.
Sve usluge osiguranja su pojednostavljene a prema korisniku usluga u svakom segmentu poslovnog procesa uspostavljeno je prijateljsko i ljubazno ponašanje, jer osiguranje je više od same polise i i ugovora.
Sada je, na još višem nivou stabilnost i pouzdanost novoformiranog društva.
Osnivanjem nove kompanije promovisan je u javnosti novi brend, novi jedinstven vizuelni identitet koji će uskoro usvojiti i promovisati ostale članice SAVA Grupe.
Sava osiguranje-zavarovalnica će uložiti maksimalan marketinški napor sa ciljem da bude prepoznatljiva i na slovenačkom i na hrvatskom tržištu, što će sa jedinstvenim vizuelnim identitetom i sinergetskim efektima imati pozitivan uticaj i na promovisanje ostalih članica u SAVA Grupi na svojim tržištima.

Pogledajte korporativni film o udruživanju 4 društva u jedno novo - Sava osiguranje (zavarovalnica):

 https://youtu.be/DIO9pfw7Se8

 

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}