Međunarodna poslovna kultura

Međunarodna poslovna kultura

Sava osiguranje je deo slovenačke osiguravajuće grupe Sava Re, koja je prisutna na mnogim tržištima osiguranja širom sveta. Naši zaposleni imaju priliku da putuju i upoznaju se sa različitim kulturama.

 • Kao jedna od šest članica osiguravajuće grupe Sava Re, održavamo redovne poslovne kontakte i saradnju sa ostalih šest zemalja iz regiona.
 • Mi smo stručan i ambiciozan tim, koji je uvek u potrazi za novim prilikama za rast.
 • U okviru naše osiguravajuće grupe delimo stečena znanja, veštine, kao i poslovna rešenja.

Briga za budućnost

Briga za budućnost

Pored toga što ćete razvijati svoje veštine, sticati nova znanja i izgraditi čvrste poslovne odnose, učestvovaćete u aktivnostima koje čine naše društvo i okruženje boljim.

 • Gradimo dobre odnose i međusobno poštovanje, što smatramo osnovom za uspešnu dugoročnu saradnju i timski orijentisanu kulturu kompanije, koju negujemo.
 • Kontinuiramo rastemo i napredujemo kao organizacija, i tako pružamo našim zaposlenima široke mogućnosti za dalji profesionalni i lični razvoj.
 • Doprinosimo boljoj budućnosti naše planete kroz društveno odgovorne aktivnosti i projekat Srce za svet, na kome sa zadovoljstvom radimo.

Stimulativno radno okruženje

Stimulativno radno okruženje

Negujemo otvorenu komunikaciju i empatiju. Podstičemo vas da doprinesete uspehu tima, a samim tim ćete ostvariti svoj lični rast.

 • Razvijamo i gradimo raznovrsne kanale komunikacije i pratimo potrebe naših zaposlenih, sa empatijom i pristupom usmerenim na cilj.
 • Kao zaposleni, posebno smo ponosni na naš timski duh, međusobnu podršku i pomoć koju pružamo jedni drugima.
 • Kroz našu poslovnu kulturu zaposleni su osnaženi znanjem, pa u svom radu imaju visok stepen nezavisnosti i često samostalno preuzimaju odgovornost koja prevazilazi njihovu formalnu poziciju.
 • Uvek prepoznajemo i nagrađujemo vredan i posvećen rad.

Fleksibilnost

Fleksibilnost

Fleksibilno radno vreme i brojne prilike za unapređenje omogućavaju vam da uravnotežite svoje lične i profesionalne ciljeve.

 • Fleksibilnost radnog vremena i mogućnost rada od kuće omogućava našim zaposlenima da uravnoteže svoj posao, porodicu, slobodno vreme i ambicije.
 • Projekti na kojima radimo su interesantni i dinamični i sprovode se kroz međusobnu saradnju, pa je samim tim rad zanimljiv i pun mogućnosti za učenje.
 • Slušamo i prihvatamo ideje naših zaposlenih da bismo unapredili procese, proizvode ili radno okruženje.
 • Svako od nas raste kroz svoj rad, posvećeni smo kompaniji, a ona ume da sasluša šta imamo da kažemo i nudi mogućnosti za razvoj koje su orijentisane prema nama zaposlenima.

Fleksibilno radno vreme

Svesni smo da svaki zaposleni ima drugačiji ritam rada, iz tog razloga omogućili smo fleksibilno vreme početka i završetka rada, za sve zaposlene. Ovo pomaže zaposlenima da ostvare bolju ravnotežu između posla i privatnog života, smanje stres i povećaju efikasnost na poslu.

Rad od kuće

Zaposleni koriste prednosti hibridnog modela rada kada žele da rade iz svoje kućne kancelarije ili im je potrebno da promene lokaciju. Ovaj benefit za zaposlene značajno poboljšava kvalitet rada.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Brinemo o zdravlju naših zaposlenih, te smo obezbedili dobrovoljno zdravstveno osiguranje. Postoji mogućnost da zaposleni priključi svoje članove porodice po povoljnijim uslovima.

Dodatni slobodni dani

Zaposleni mogu da koriste dodatne slobodne dane, kako bi bolje uskladili svoj posao, porodicu i obaveze. Ova mogućnost olakšava zaposlenima da završe privatne obaveze ili da vreme provedu sa svojom porodicom.

Voćni dan

Voćni dan se organizuje jednom mesečno i podseća zaposlene koliko je važno brinuti o svom zdravlju i dobrobiti. To je dan kada je obezbeđeno voće za sve zaposlene.

Sportske aktivnosti

Podstičemo zdrave navike i fizičku aktivnost, pa je sport važan deo naše poslovne kulture. Družimo se kroz sport i organizujemo sportske igre na nivou cele Sava osiguravajuće grupe, a na taj način promovišemo zdravlje, blagostanje i timski duh.

Stručno usavršavanje

Svojim zaposlenima pružamo niz mogućnosti za obuku i obrazovanje jer verujemo da je znanje moć. Organizujemo niz stručnih i opštih kurseva i obezbeđujemo mogućnost eksternog stručnog usavršavanja. Imaćete priliku da proširite svoja znanja u različitim oblastima na našim internim obukama i radionicama, kao i da dodatno razvijate svoje veštine komunikacije i softskills.

Pogodnosti za roditelje

Brinemo o deci naših zaposlenih. Roditelji u pratnji prvačića prvog dana škole imaju pravo na plaćeno odsustvo sa posla. Svake godine u decembru deca dobijaju poklon od Deda Mraza. Organizovan je dan za decu koji obuhvata druženje dece sa Deda Mrazom, fotografisanje i podelu paketića. Tom prilikom mališani se upoznaju i sa firmom u kojoj njihovi roditelji rade.

Događaji za zaposlene

Svake godine organizujemo brojne događaje i druženja za naše zaposlene kroz koje ojačavamo naš timski duh i drugarstvo. Vodimo računa o rođendanima i drugim važnim događajima u životima naših zaposlenih.

Osiguranje po povoljnijim uslovima

Naši zaposleni imaju pogodnost da kupe različite proizvode osiguranja po pristupačnijim cenama.

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}