MREŽA +381 11 777 39 39 PON—PET: 08.00 — 19.00

Sava osiguranje sa tradicijom poslovanja dužom od četiri decenije, postalo je sastavni deo Osiguravajuće grupe SAVA 2006. godine.

Sava osiguranje  u svom poslovanju nastoji da ostvari pozitivan uticaj na svoje radno i društveno okruženje, životnu sredinu i uslove u kojima svakodnevno funkcionišemo.

Ulaganje u zaposlene i izgradnja poverenje među zaposlenima s jedne strane i briga za lokalnu zajednicu, odnos prema poslovnim partnerima i svojim klijentima s druge strane, su osnovni principi na kojima zasnivamo svoje društveno odgovorno poslovanje.

Cilj Sava osiguranja je da unapređuje svoj položaj društveno odgovorne kompanije, da svoje proizvode i usluge razvija vodeći računa da doprinosi društvenom i ekonomskom napretku sredine u kojoj živimo.

Pogledajte film o Grupaciji

Brojne promene i razlike doprinele su unapređenju poslovnih procesa, bogatijoj ponudi proizvoda osiguranja i niz drugih pozitivnih karakteristika za Društvo. Veća stabilnost i pouzdanost kompanije  omogućle su pružanje kvalitetnije i raznovrsnije ekonomske zaštite od brojnih rizika koji nas okružuju.

Sava osiguranje ima u ponudi brojne pakete imovinskih osiguranja čime se osiguranicima, kako pravnim tako i fizičkim licima, pruža sigurnost i ekonomska zaštita od štetnih dejstava i ekonomskih poremećaja do kojih dolazi kada se ostvari određeni rizik, odnosno nastane osigurani slučaj.

U ovom momentu Sava osiguranje ima poslovne jedinice u skoro 30  gradova u Republici Srbiji i veliki broj partnerskih kompanija koje se bave ponudom i zaključivanjem ugovora o osiguranju.

Tokom višedecenijskog poslovanja Sava osiguranje je steklo status pouzdanog partnera mnogih kompanija i građana, čiji su ciljevi i priroriteti, pre svega, usmereni ka kvalitetnoj usluzi, međusobnom poverenju i zadovoljstvu osiguranika.

Pogledajte video spot

Video spot

Audio spot

Knjiga grafičkih standarda

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}