Atletska čarolija u Štark Areni - VII Belgrade Indoor Meeting

Belgrade Indoor Meeting

VII Belgrade Indoor Meeting održan je sinoć,  7. marta 2022. godine sa početkom u 17 časova u Štark Areni.

„Belgrade Indoor Meeting“, takmičenje iz svetske silver serije, okupilo je pod svodovima srpske sportske lepotice 140 takmičara iz 34 zemlje planete među kojima su svoje umeće i genijalnost, zbog koje sa razlogom nose titule rekordera demonistrirali najbolja srpska atletičarka, svetska šampionka u dvorani u skoku udalj Ivana Vuleta, olimpijski šampion, svetski rekorder u skoku s motkom Šveđanin Armand Duplantis koji je srušio i rekord čuvenog Sergeja Bubke i olimpijski šampion u trci na 100 metara - aktuelni najbrži čovek planete, Italijan Marsel Džejkobs.

Petoro najvrednijih rezultata nagrađeni su novčanim čekovima naših sponzora: Comtrade, Sava osiguranje, Voda voda. Peti najvredniji rezultat ostvarila je naša atletičarka Ivana Vuleta, četvrti najvredniji rezultat ostvario je Elliot GILES u trci na 1500 m sa 3:37,49, treći ček osvojio je Miltiadis TENTOGLOU iz Grčke u skoku udalj rezultatom 8.25 m, drugi najvredniji rezultat postignut je u bacanju kugle od strane Nick PONZIO – 21.61 m, a prvi I najvredniji rezultat postigao je Armand DUPLANTIS koji je oborio svetski rekord u skoku motkom – 6.19 m.

Mlada juniorska šampionka Srbije u skoku uvis Angelina Topić blistala je u seniorskoj konkurenciji na „Belgrade Indoor Meeting“ zauzevši treće mesto rezultatom 1,87 m.

Sava osiguranje nastavlja sa podrškom primarnom i najvažnijem sportu - Atletici. Sava osiguranje je bilo zvanični sponzor ovog značajnog događaja u organizaciji Srpskog atletskog saveza - Belgrade indoor meetinga.

Nikad sami,
Sava osiguranje

Vesti

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}