Izmene rada ekspozitura u toku vanrednog stanja (27.03.2020.)

Sagledavajući sve aspekte epidemije virusa COVID-19, a u cilju zaštite zdravlja svojih klijenta i zaposlenih, kompanija je pored  skraćenja radnog vremena poslovnih jedinica, donela Odluku o privremenom zatvaranju nekoliko poslovnih jedinica Sava osiguranja, u toku trajanja vanrednog stanja. Privremeno su zatvorene sledeće poslovne jedinice:

-  šalter za Prijavu šteta u poslovnoj zgradi u Bulevaru vojvode Mišića 51 u Beogradu (pročitajte - Kako prijaviti štetu? - u produžetku ove stranice) 

- regionalni centar Novi Sad

- ekspozitura Kikinda

- ekspozitura Valjevo 

Privremeno zatvaranje nekoliko ekspozitura Sava osiguranja, je u funkciji preventivne mere - smanjenja širena virusa Korona na teritoriji Republike Srbije i neće imati uticaj na odvijanje redovnih poslovnih procesa, kao i na obaveze kompanije prema osiguranicima i poslovnim partnerima. 

Radno vreme ostalih poslovnih jedinica u toku vanrednog stanja je od 08.30 – 13.00h.

Molimo vas da komunikaciju sa kolegama iz ekspozitura obavljate elektronskim i telefonskim putem.   PRIJAVU ŠTETE možete podneti isključivo elektronskim putem

slanjem dokumentacije na e-mail adresu: sava.stete@sava-osiguranje.rs

Obrasce za prijavu šteta i spisak potrebne dokumentacije možete preuzeti sa linka:

https://www.sava-osiguranje.rs/sr-rs/prijava-stete/

Nakon prijema popunjene prijave štete, naši zaposleni će vas kontaktirati i uputiti vas u dalji postupak.

U vezi informacija sa prijavljenom štetom, možete nas pozvati na brojeve telefona:

066 80 26 032,      066 80 26 033

Važno: Pravo na naknadu štete ne zastareva naredne tri godine od dana njenog nastanka. Nastalu štetu možete prijaviti i nakon završetka vanrednog stanja.

Za pitanja u vezi POLISE OSIGURANJA ili bilo koji drugi vid podrške molim vas da pozovete 011/36-44-888 od 8.30 h do 16.30 h ili nam pošaljite upit na info@sava-osiguranje.rs.

Svi vaši zahtevi i sve naše obaveze prema vama biće blagovremeno ispunjenje.

NIKAD SAMI,

Sava osiguranje