Život u koferu...

 

Moj posao blogera zahteva da sam stalno u pokretu! izvan kuće u potrazi za novim idejnim rešenjima, inspirativnim pričama, fantastičnim fotografijama...O putovanju i da ne govorim...takoreći život u koferu : )

Kada me sretnu prijatelji, poznanici, malene komšinice koje znatiželjno isčekuju moje odgovore na sva njihova pitanja.... Kakav je moj dan, kako planiram obaveze, kako odlučujem gde je sledeća destinacija, odakle crpim inspiraciju da pišem... Uvek se trudim da moj odgovor ne bude ispunjavanje forme, već pored odgovora dam savet, i to primer baš iz mog slučaja. Mišljenja sam da primerima slikovito objasnimo savet, pa je tako učinak veći.

Sava osiguranje

Kada je reč o putovanju, na put, pored pasoša, foto-aparata, tableta, notes-a i nekoliko krpica, obavezno ali obavezno imam putno osiguranje. Podsećam... Sećate li se kada sam nedavno pri povratku kući sa puta, kasneći na avion trčala i povredila nogu....e - da sećam se! Upotrebila sam osiguranje,  sanirala povredu a troškove nisam imala, i sl. Ukoliko sam u prilici, obavezno praktično pokažem kako najlakše pribaviti polisu preko webshop-a, a da pritom ima i dodatni popust.

Ukrcavanje  u avion  polako kreće, pa moram da vas pozdravim za ovaj put. U narednim pričama očekuje vas jos korisnih saveta za putovanja i interesantne priče... Pratite nas i putujte sa nama! Nikad sami na putu sa SAVA osiguranjem.

Sava osiguranje