Kada se Septembar oglasi prvim svojim danom, a jesen odmah korak iza čeka svoj red, potpuno se menja svakodnevnica i navike iz prethodnih meseci.

Letnji dani sa sobom nose usporeniji ritam dana i produžene noćne sate odmora počevši siestom. Tako reći za većinu ljudi leto i jeste za odmor i potpuno opuštanje! E, ali kada na vrata zakuca Septembar, on sve to promeni u samo jednom danu! Ja Septembar inače zovem „generalnom probom Nove godine“. Od prvog dana tog meseca pravimo nove planove, menjamo stare navike, trudimo se da vodimo zdraviji život - ispunjen zdravom hranom, vedrim mislima, dobrim ljudima, pravim vežbama za naše telo. Pa je tu i nova garderoba, novi naslovi knjiga na spisku za kišne jesenje dane koji dolaze..., sve isto, kao i kada nastupa nova kalendarska godina!

sava osiguranje

Ono što je bitno, jeste da se u svakom trenutku osećate zadovoljno i ispunjeno - i kada ste potpuno prepušteni odmoru i kada pravite velike planove. Jedan od načina je i poseta nekim velikim Evropskim gradovima, a uz sve to Sava osiguranje uvek može biti Vaš dobar oslonac i saveznik u Vašim velikim odlukama.

Živeli!!!