Decembar!
 

Kada samo pomislim na Decembar i čujem njegovo prvo slovo „D“, asocijacija mi je odmah na Novu godinu. Smešno, zar ne?  Šta je to što u čoveku stvara asocijaciju odmah na poslednji dan u mesecu - kao što je slučaj 31. decembar? Darivanje ili kupovina poklona, okupljanje sa porodicom i prijateljima, smeh i radovanje uz muziku, par neradnih dana...?

sava osiguranje

Već sa prvim danima ovog meseca, iščekujemo je... A sa njom i nešto novo-dolazeće, nešto bolje, nova dešavanja i iznenađenja. Lampice i ukrasi nam dodatno podstiču euforiju novogodišnje groznice, a o poklonima i da ne govorim. Decembar nam donosi i mnogo završenog posla koji smo odlagali već neko vreme, pa je tako produktivnost, potrošnja i angažovanost skoro na svim poljima u decembru najveća.

Nova vremena donose i nove trendove. Davno zaboravljeno pisanje pisama ili slanje novogodišnjih muzičkih čestitki zamenile su „instagramske“ jelke. Da li vi li imate neku novogodišnju rutinu, da li želite pozdravite vaše prijatelje?

Bilo da ste ljubitelj novogodišnje euforije ili samo posmatrač svega toga, uvek se i za svakoga nađe ponešto što vas učini srećnim. Mi uvek predlažemo osmeh ili zagrljaj.