26.2.2020.

Sava osiguranje je sponzor 5. Serbian open indoor meeting-a u organizaciji ASS

Uoči 5. Serbian Open Indoor Meetinga koji će se održati u četvrtak 27. februara, danas je u prostorijama Skupštine grada Beograda, održana Konferencija za medije.

Sava osiguranje je podržalo organizaciju ovog značajnog sportskog događaja koji se održava 5. put u našoj zemlji. Odnosno, Sava osiguranje je Zvanično osiguranje 5. Serbian open indoor meeting-a, koji se održava 27.02.2020. godine u Atletskoj dvorani ASS, sa početkom u 17h.

Konferenciji su prisustvovali: Goran Vesić -zamenik gradonačelnika Beograda, Veselin Jevrosimović - predsednik Atletskog saveza Srbije, Slobodan Popović - direktor metting-a, Strahinja Jovančević - atletičar, Đanmarko Tamberi - atletičar i Dragana Pešić Belojević - gradska sekretarka za sport i omladinu grada Beograda.

Na takmičenju se očekuje učešće preko 100 domaćih i inostranih takmičara iz:  Slovenije, Hrvatske, BiH, Turske, Italije, Švedske Francuske, Ukrajine, Grčke, Norveške, Crne Gore, Bugarske,... Nadmetaće se u ukupno 11 disciplina.

Predsednik ASS Veselin Jevrosimović se zahvalio svima koji su došli na konferenciju i sponzorima i najavio izuzetno takmičenje.

“Serbia Open je već postao tradicionalan, zahvalio bih se svim sponzorima koji su podržali ovu manifestaciju: Sava Osiguranju, Red Bulu, Volkswagenu, Bel Medicu, a naručito gradu Beogradu koji je najviše pomogao, kao i Ministarstvu omladine i sporta”,poručio je Jevrosimović.

Srpski atletičar, Strahinja Jovančević poručio je da je srećan zbog nastupa u Beogradu i najavljuje pobedu u svojoj kući.

“Puno je bitno da ovaj miting postoji 5 godina, da ima tradiciju i da mi imamo priliku da takmičimo u jakoj konkurenciji iz inostranstva. Nadam se novom državnom rekordu i pobedi”, rekao je Jovančević.

Ostalo je još malo ulaznica za jubilarno peto izdanje mitinga, a karte se mogu kupiti na biletarnici Atletske dvorane od 07h do 21h.