Jedinstvena ponuda TAG uređaja i putarine uz kasko osiguranje

Elektronska naplata putarine i kasko osiguranje

U saradnji s ENPay   sistemom naplate putarine, uz kupljeno kasko osiguranje  obezbeđujemo TAG uređaj za samo 1 dinar za elektronsku naplatu putarine (ENP) i 500 km putarine na poklon kao i 15% popusta za sve ponude zatražene do 31. 5. 2022. i realizovane do 31. 7. 2022.

Da biste ostvarili ovaj benefit pozovite 011 36 44 888 ili nas kontaktirajte na info@sava-osiguranje.rs  ili popunite zahtev za ponudu online:

Tag uređaj uz kasko osiguranjeŠta je TAG uređaj?

TAG je uređaj za elektronsku naplatu putarine (ENP). Upotrebom TAG uređaja vozila prolaze naplatnu rampu bez zaustavljanja i bez plaćanja direktno službeniku na rampi. Naplatna rampa evidentira prolazak vozila i umanjuje kredit koji je uplaćen i povezan sa TAG uređajem.

Ako ne koristite ENPay aplikaciju neophodno je da unapred uplatite kredit koji će biti povezan sa TAG uređajem, a zatim se taj kredit umanjuje prilikom svakog prolaska kroz naplatnu rampu.

Kakve pogodnosti pruža ENPay aplikacija?

Povezivanjem TAG uređaja sa ENPay aplikacijom dobijate mogućnost da putarinu plaćate na kraju meseca uz specifikaciju prolazaka kroz naplatne rampe, umesto da novac investirate unapred dopunjavanjem kredita na uređaju. Ukratko, umesto prepaid dobijate mogućnost postpaid plaćanja putarine po identičnoj ceni. Novac ne uplaćujete unapred i nikad nećete imati neiskorišćen novac na uređaju.

Elektronska napalata putarineKako se koristi TAG uređaj uz ENPay aplikaciju?

Potrebno je da instalirate ENPay aplikaciju na svoj Android ili Apple uređaj, registrujete svoj nalog i dodate platnu karticu. Povezivanje TAG uređaja sa vašom ENPay aplikacijom možemo uraditi u ekspozituri Sava osiguranja (Bulevar vojvode Mišića 51, Beograd) ukoliko kod nas kupujete polisu kasko osiguranja ili pozivom na broj 011 45 02 785.

Budite u kontaktu s nama

  1. Naš kontakt centar vam je na raspolaganju od 8.00 do 19.00 časova svakog radnog dana, pozivom na 011 36 44 888 ili na info@sava-osiguranje.rs;

  2. Naši operateri su vam na raspolaganju od 8.00 do 19.00 časova svakog radnog dana i za razgovor putem chat-a;
  3. Na raspolaganju smo vam i popunjavanjem online formulara.

Ponuda važi samo za putnička vozila, kada je ugovarač fizičko lice, uključujući i lizing vozila. Ponuda se ne odnosi na već zaključenu polisu kasko osiguranja, kao i za kupovinu preko brokera ili agencija.

Nikad sami na putu,
Sava osiguranje

OCENITE NAŠE USLUGE