Logo Sava Osiguranje
RADNO VREME Informacije
pon-pet: 08.30-16.30h +381 11 36 44 888
info@sava-osiguranje.rs

Zaposlite se

Potrebni su nam: Saradnici za prodaju osiguranja

Sava osiguranje i Sava životno osiguranje odgovaraju na realne i životne potrebe za sigurnošću i zaštitom, kako pojedinca i porodice, tako i poslovanja. Kvalitetno osiguravajuće pokriće od velikog broja različitih rizika je jedan od važnijih elemenata poslovne orijentacije Sava osiguranja i Sava životnog osiguranja.

Sava osiguranje i Sava životno osiguranje, zahvaljujući većinskom vlasniku - reosiguravajućoj kompaniji Sava Re iz Ljubljane, su članovi Sava Re Grupe. Sava Re Grupa posluje u sledećim oblastima: reosiguranja u preko 50 zemalja sveta, neživotnog osiguranja u 6 zemalja i životnog osiguranja u 4 zemlje.

Sava osiguranje ima u ponudi BROJNE PAKETE IMOVINSKIH OSIGURANJA čime se osiguranicima, kako pravnim tako i fizičkim licima, pruža sigurnost i ekonomska zaštita od štetnih dejstava i ekonomskih poremećaja do kojih dolazi kada se ostvari određeni rizik, odnosno nastane osigurani slučaj.

Sava životno osiguranje ima u ponudi RAZLIČITE PROIZVODE ŽIVOTNOG OSIGURANJA. Oni obezbeđuju osiguranicima i korisnicima osiguranja finansijsku zaštitu i štednju.

Ukoliko ste uporni, ambiciozni, komunikativni, dinamični, volite da putujete, uživate u timskom radu i volite da se usavršavate, pozivamo vas da postanete član Sava Re Grupe ili se kroz program obuke koju organizujemo, osposobite za tu mogućnost.

Saglasno članu 201. Zakona o radu  organizujemo osposobljavanje za rad u osiguranju za sve vrste neživotnog i životnog osiguranja. Ugovor se zaključuje u trajanju od 60 dana i obuhvata praktičnu i teorijsku obuku, uz obavezu prijave završnog ispita u NBS.

Nudimo vam:                                                                         

  • Radno okruženje koje svoje znanje hoće da podeli sa kandidatima na obuci
  • Radni prostor i sredstva u funkciji obuke
  • Besplatnu teorijsku obuku za polaganje ispita u NBS
  • Mogućnost zaključenja Ugovora o radu za kandidate koji budu uspešni u praktičnoj obuci i polože ispit u NBS

Uslovi:

  • Najmanje SSS
  • Orijentisanost ka ostvarenju rezultata i rad na terenu
  • Odlične verbalne, komunikacijske, prodajne i motivacione tehnike
  • Poželjno radno iskustvo na poslovima osiguranja
  • Rad u MS Office okruženju

Ispunjenost uslova se proverava komisijski. 

Zainteresovani kandidati mogu radnu biografiju da pošalju na email: info@sava-osiguranje.rs sa napomenom:  Prijava za radno mesto - Saradnik za prodaju osiguranja

 


Stranica ažurirana: 07.05.2015.